✪ FOTOKURS ✪

För att bli en bra fotograf måste du kunna tänka, se och förstå bilder.
Och för att bli en bra hundfotograf måste du dessutom kunna läsa hunden. Denna fotokurs bygger på grundläggande bildlära med bland annat ljus och bild komposition.

Kursen vänder sig till både nybörjare och mer erfarna kameraanvänadre då kursupplägget går att angripa från både en nybörjarnivå och en mer avancerad nivå.
Vi arbetar kreativt och exprimentiellt men samtidigt med ett strukturerat mål.
Hunden kommer att vara det självklara objektet genom hela kursen. Vi kommer att jobba med fortlöpande inlämningsuppgifter och personlig feedback, både individuellt och i grupp.

Det här är inte en teknisk kurs i kamerateknik, men vi kommer självklart att prata om grundläggande kamerabegrepp som ISO, vitbalans, exponering, slutartider och bländare osv, för att kunna utföra uppgifterna på bästa sätt.

Du behöver inte ha en digital systemkamera, utan det går även bra med en modern mobiltelefon med utökade kamerafunktioner.

Vi kommer också att prata om hundträning och hur vi kan få hundarna att samarbeta med oss. Det är bra om din hund kan tex sitt, stå eller ligg och ännu bättre om den kan stanna kvar i den positionen. Men oroa dig inte, det är inget krav!
Men om du känner att du och din hund behöver träna lite extra på just stadga i att f.x sitta, stå eller ligga kvar så har den fantastiskt duktiga instruktören Vicky Miles på VM-Hundkurser skapat en skräddarsydd kurs för hundar som ska prestera framför kameran!

Genom att anmäla dig till min fotokurs får du ett specialerbjudande på hennes onlinekurs i stadga/omväntlockande för endast 600kr! 


Hoppas vi ses!

Jenny ✿

Kursinformation

Nästa onlinekurs går av stapeln så fort att vi uppnått ett minimum av 5 deltagare.
Din Intresseanmälan är inte bindande!


Det planeras även helgkurser under våren!

Onlinekurs

 • Omfattning: 10 veckor. Nya ämnen varannan vecka med löpande inlämningsuppgifter.
 • Plats: Online/Webinar
 • Kostnad: 2.500kr
 • Förhandskunskaper: Inga
 • Utrustning: En kamera & gärna en hund! :)
  Det behöver inte vara en digital systemkamera, en modern mobilkamera går också bra.
  Dator eller surfplatta samt ett Facebook-konto krävs.
 • Tidpunkt för fotokursen varierar beroende på deltagare.
  ★ Vardagar dagtid
  ★ Vardagar kvällstid
  ★ Helger dagtid
  I din anmälan, skriv vilket alternativ som passar just dig!
 • Är ni en grupp, organisation eller ett företag. Gör en intresseanmälan och be om en offert!
   

Min bakgrund

Jag har arbetat proffessionellt som fotograf och formgivare i drygt 15 år. Min bakgrund ligger främst i konststudier och designutbildningar med bland annat en Master of Fine Arts in Industrial Design vid Danmarks Designeskole i Köpenhamn.

Mina kunder är allt från mindre enskillda firmor till större multinationella företag som tex BMW Motorrad i Tyskland. Men jag gör även många uppdrag till privatpersoner som bröllopsfotograf, barnfotografering eller förevigande av familjen för att nämna några.

Som hundfotograf arbetar jag bland annat åt Svenska Kennelklubben, Hundsport, Svedea Hundförsäkring, samt senast åt Postnord med att fotografera FRIMÄRKSHUNDARNA.
Jag anlitas inte bara av företag utan även av uppfödare och vanliga hundägare.