Grundkurs ONLINE -  i Hundfotografering

För att bli en bra fotograf måste du kunna tänka, se och förstå bilder.
Och för att bli en bra hundfotograf måste du dessutom kunna läsa hunden. Denna fotokurs bygger på grundläggande bildlära med bland annat ljus och bildkomposition.

I grundkursen lär vi oss de olika kamerainställningarna. Men inte på ett tekniskt svårt sätt utan vi bakar in det i roliga fotoövningar med fokus på ett område i taget.
Vi reder ut begreppen: vitbalans, ISO, bländare och slutartider mm, samtidigt som vi lär oss att exponera rätt för uppgiften.

Grundkursen vänder sig till både nybörjare och mer erfarna kameraanvänadre då kursupplägget går ut på att lägga en bra grund i att förstå de tekniska begreppen och uppgifterna går att göra mer eller mindre avancerade i förhållande till nivån ni ligger på. 

Vi arbetar kreativt och exprimentiellt men samtidigt med ett strukturerat mål.
Hunden kommer att vara det självklara objektet genom hela kursen. Vi kommer att jobba med fortlöpande inlämningsuppgifter och personlig feedback, både individuellt och i grupp.

Det är en fördel om du har en digital systemkamera, men det är inte ett måste. Det går även bra med en modern mobiltelefon med utökade kamerafunktioner.

Vi kommer också att prata om hundträning och hur vi kan få hundarna att samarbeta med oss. Det är en stor fördel om din hund har stadga och kan tex sitt, stå eller ligg och ännu bättre om den kan stanna kvar i den positionen. Men oroa dig inte, det är inget krav!

Kurserna hålls via ZOOM!

Vill du anmäla dig till grundkursen, klicka här.
Hoppas vi ses!

Jenny ✿

Psst...
Om du känner att du och din hund behöver träna lite extra på just stadga i att f.x sitta, stå eller ligga kvar så har den fantastiskt duktiga instruktören Vicky Miles på 

VM-Hundkurser skapat en skräddarsydd kurs för hundar som ska prestera framför kameran!

Genom att anmäla dig till min fotokurs får du ett specialerbjudande på hennes
onlinekurs i stadga/omväntlockande för endast 600kr! 

KURSINFORMATION

Kursstarter 2022

ONLINE Grundkurs i Hundfotografering, torsdagar kl19.00 
Start september: Datum 8/9, 22/9, 6/10, 20/10
Start oktober: Datum 27/10, 10/11, 24/11, 8/12  


Kurstiden är 1,5-2 timmar
Alla kurser spelas in, så om du får förhinder när din kurs ska gå kan du alltid se lektionerna i efterhand och då med personlig feedback via vår fb-grupp.

Datum, torsdagar varannan vecka fr.o.m kursstart, förutom ev.helgdagar.

Info: Kursen sker på distans via ZOOM och på facebook i sluten grupp. Gemensamma kurstillfällen online. Samt personlig feedback både i grupp samt via FB och/eller telefon.
Alla lektioner spelas in och kan ses i efterhand om ni inte kan närvara alla lektioner eller om ni vill se om en lektion. Allt kursmaterial finns tillgänligt i 1 år från kursstart.

Omfattning: 8 veckor. Nya ämnen varannan vecka med löpande inlämningsuppgifter.

Anmälan: Anmälan via formuläret här 

Kurssavgift: 2.900 SEK per person.

Betalning: Kursavgiften betalas efter att du fått din plats bekräftad via e-post. Betalningen ska vara mig tillhanda 1v innan kursstart.


Förkunskaper:
Grundkursen - Inga
Fortsättningskurs - Kunskap motsvarande grundkursen.

Utrustning: En kamera & gärna en hund! :-) Det är en fördel om du har en digital systemkamera. Men en modern mobilkamera går också bra. Dator eller surfplatta samt ett Facebook-konto krävs.

Adress: Distans - Onlinebaserad kurs via ZOOM

"Målet med mina fotokurser är att du ska bli en bättre hundfotograf 
med den utrustningen & de förutsättningar just du har!"